Erhvervsfyrtårn Vandteknologi

logo

Iværksætter økosystem

Der er behov for at opbygge et fokuseret startup-og accelerationsmiljø for vandbranchen. Ambitionen er at nye virksomheder står for op til 10 mia. DKK om året af den danske eksport i 2030.

Miljøet skal være så stærkt og attraktivt, at den nationale andel af startups inden for vand stiger og acceleratoren skal tiltrække både danske og udenlandske startups, SMV og investorer.

Der skal bygges videre på de gode initiativer der findes i erhvervsfremmesystemet og i startupmiljøer fx student incubators. I fyrtårnet vil vi være med til at sikre startups adgang til potentielle kunder, innovationssamarbejdspartnere, indgå i samarbejder med corporates og give adgang til testmiljøer og udviklingsprojekter med aktørerne både nationalt og internationalt i vandbranchen.

Der igangsættes to projekter som understøtter vandbranchens iværksætterøkosystem bredt, og med særlig lokal forankring i Lemvig og Aarhus.

Coast2Coast Climate Challenge After Life - Opstart af virksomheder

I Klimatorium er det muligt igennem konkrete projekter at starte egen virksomhed vedrørende vandteknologiske løsninger, baseret på Coast2Coast Climate Challenge after life og andre konkrete projekter.

Kontakt

Niklas Stoyan Knoth
Projektleder, Klimatorium
nikn@klimatorium.dk
5164 3710

Iværksætter økosystem

Iværksætteri er en væsentlig katalysator for nytænkning og sund konkurrence, hvorfor projektet vil styrke økosystemet specielt for de viden-og innovationsdrevne startups og scaleups inden for vandområdet.

Kontakt

Peter Rasmussen
Specialkonsulent, Aarhus Kommune
pr@aarhus.dk
2332 8644

– Hold øje med mulighederne

En gang om måneden får du senest nyt fra Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi