Erhvervsfyrtårn Vandteknologi

logo

Nyhed

Den danske vandindustri og vigtigheden af at tiltrække talentfulde fagfolk

14-06-2023

Den danske vandindustri og vigtigheden af at tiltrække talentfulde fagfolk

Profilering af styrkepositionen i Erhvervsfyrtårnet

I den danske vandindustri har vi en stærk position, når det kommer til udviklingen af teknologier, der kan gøre en positiv forskel i verden. Det er afgørende, at vi formår at tiltrække flere dygtige fagfolk til vores område. Men spørgsmålet er, om vi kommunikerer nok om vores styrker og muligheder?

 Ambassadørkorps fremmer danske karrieremuligheder

I Erhvervsfyrtårnet arbejder vi målrettet på at profilere vores styrkeposition for at tiltrække de nødvendige kompetencer. Et af vores initiativer er oprettelsen af et ambassadørkorps bestående af internationale medarbejdere. Disse ambassadører spiller en afgørende rolle i at synliggøre de danske karrieremuligheder i relevante netværk og over for potentielle ansøgere. Deres personlige historier er særligt troværdige, når det handler om at tiltrække nye medarbejdere.

Workshop om vandsektoren og Danmark som det bedste sted at arbejde med vand

I sidste uge blev der afholdt en workshop for @HEADSTART Career’s ambassadørkorps om vandsektoren. Her delte vandspecialisterne Inês Breda fra Portugal og Sena Balikci fra Danmark deres viden om, hvorfor man bør vælge en karriere inden for vand og hvorfor Danmark er det ideelle sted at arbejde inden for dette område.

Ambassadørerne var hurtige til at sprede budskabet i deres netværk, og indiske ingeniør Rajendra Shetty skrev:

“Denmark 🇩🇰 is a playground for professionals in the technological development in terms of water management & conserving it!”

Er du eller en af dine kolleger også interesseret i at profilere vandsektoren som en spændende karrierevej?

Så tag kontakt til Amélie Drouet og hør mere om vores ambassadørkorps. Sammen kan vi styrke den danske vandindustri og fortsætte med at gøre en forskel i verden.

Mail: ad@erhvervaarhus.dk

Tel:+4561927330

– Hold øje med mulighederne

En gang om måneden får du senest nyt fra Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi