Erhvervsfyrtårn Vandteknologi

logo

Nyheder

Indberetning af vanddata gøres mere effektivt og tidsbesparende

Med et nyt "Proof of Concept" kan arbejdsbyrden med at indberette vanddata til myndighederne reduceres markant. Se hvordan, i Systematics video.

Den danske vandindustri og vigtigheden af at tiltrække talentfulde fagfolk

Workshop om vandsektoren og Danmark som det bedste sted at arbejde med vand. Her delte vandspecialisterne Inês Breda og Sena Balikci deres viden om, hvorfor man bør vælge en karriere inden for vand.

Kompetenceudvikling er nøglen til fremtiden

Klimatorium i Lemvig lagde den 7. og 8. juni flotte rammer til pilotkurset ”Vand i det åbne land” under projektet Den grønne vandarbejder.

What-if-Lab tiltrækker internationale studerende

Siden opstarten af What-if-Lab har 15 nationale og internationale studerende valgt at indgå i et samarbejde med vand-virksomheder

Water challenges of the future were discussed at the Green Impact Week

Aarhus Vand opened its doors 1st of June to Green Impact Week with the aim to gather a diverse crowd of researchers, investors and water professionals discussing water challenges of the future.

Stor europæisk investor-event gæster Aarhus Vand

Startups fra vandbranchen pitchede innovative løsninger som svar på alverdens vandudfordringer til potentielle investorer den 11. maj, da Tech Tour gæstede Aarhus Vand.

Vandteknologiske startups får adgang til erfaring og mentorer kommer på forkant med ny teknologi

I Fyrtårnsprojektet omkring Iværksætteri har Water Valley Denmark samlet en række erfarne erhvervsfolk med forskellige baggrunde og kompetencer indenfor vandbranchen i et mentorkorps.

Læs alle fyrtårnets nyhedsbreve

Læs de seneste nyhedsbreve fra erhvervsfyrtårnet for vandteknologi.

Vigtig milepæl nået i projekt der undersøger det stigende terrænnære grundvand

Projekt når vigtig milepæl i overvågningen af lokalt terrænnært grundvand - og det har krævet både waders og trækvogn at komme i mål.

Første bud på mulige testfaciliteter i innovationsdistriktet ”The Spring”

Partnerkredsen bag projektet ”The Spring Testfaciliteter” var i februar samlet for at gennemgå og drøfte første oplæg på, hvilke former for testfaciliteter, der vil give værdi at etablere.

– Hold øje med mulighederne

En gang om måneden får du senest nyt fra Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi