Erhvervsfyrtårn Vandteknologi

logo

Advanced Water Cycle Management Course

Der er et stort behov i regionen for kvalificeret arbejdskraft i vandsektoren. Der efterspørges mere akademisk kvalificeret arbejdsstyrke i specielt de vestlige egne mhp. at øge innovationen i virksomheder og forsyninger.

Dette er helt nødvendigt for at kunne transformere til en grøn produktion til fx energi-neutrale rensningsanlæg; regenerering af fosfor; Overløb og åbne landløsninger; cirkulære ressource-strømme; klimatilpasning; drikkevandskvalitet; sensorer og digitale løsninger.

Advanced Water Cycle Management Course skaber et stærkt internationalt uddannelsesmiljø til teknisk-videnskabeligt discipliner i diplom, civil, PhD-uddannelser på vand-området.

Der skal tænkes ind muligheder for ideskabelse, iværksætteri, innovative processer mod en kommercialisering for ingeniørstuderende der er interesseret i vand-området. Der skal hermed laves et miljø på AU for at studerende i en periode kan arbejde med innovation, teknologimodning og iværksætteri.

  • Advanced Watercycle Management Course – AU Vandskole i samarbejde med store midtjyske vandvirksomheder og Lemvig Vand/Klimatorium
  • Udbygning og synliggørelse af vand-relevante studielinjer i disciplinuddannelser på AU
  • Faciliteter og ressourcer til studenterdreven innovation på AU

Partnere

Kontakt

Uffe Sognstrup Thomsen
Specialkonsulent, Aarhus Universitet
ust@bce.au.dk
9352 2262

Projektperiode

Start: 23. november 2021
Slut: 31. august 2023

– Hold øje med mulighederne

En gang om måneden får du senest nyt fra Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi