Erhvervsfyrtårn Vandteknologi

logo

Coast2Coast Climate Challenge After Life – opstart af virksomheder

I Klimatorium er det muligt igennem konkrete projekter at starte egen virksomhed vedrørende vandteknologiske løsninger, baseret på Coast2Coast Climate Challenge after life og andre konkrete projekter. Sammen med Erhvervshus Midtjylland anvendes disse muligheder i lokalområdet til opskalering af startups og SMV’er.

Konkret vil Klimatorium være bindeled imellem SMV’er/startups og efterspørgsel og løsninger på markedet. Klimatorium kan tilbyde iværksættere et tæt samarbejde og en indgang til et netværk i det eksisterende erhvervsliv, som skaber gode muligheder for nye startups indenfor vandteknologi. Det vil især give bedre rammer for startups inden for vandhåndtering og klimatilpasning.

  • Konceptbeskrivelse udarbejdes, samt identifikation og beskrivelse af de koncepter, der fra en start af bør kunne tilegnes/afprøves fra de udpeget 4 relevante C2C-projekter, der kan benyttes af startups og iværksætter

  • Få identificeret for hver af projekterne og lave en analyse omkring hvilke opgaver der kan varetages af virksomheder: hvad er de nye teknikker er, kan vandet bruges på en anden måde, er der nye teknologier? Bruge de smarte løsninger til, hvordan erhvervslivet kan gøre noget nyt

  • Identifikation af de fysiske anlæg, der giver det bedste potentiale af bygge videre på

  • Opbygning af Story Map og formidling af viden og teknologier inden for klimatilpasning til både iværksætter og up-coming SMV’er, samt kortlægning og beskrivelse af det videre arbejde til fase 2.
 

Partnere

Kontakt

Niklas Stoyan Knoth
Projektleder, Klimatorium
nikn@klimatorium.dk
5164 3710

Projektperiode

Start: 23. november 2021
Slut: 31. august 2023

– Hold øje med mulighederne

En gang om måneden får du senest nyt fra Erhvervsfyrtårn for Vandteknologi